Τεχνική βιβλιοθήκη

Κοινοποίηση σε άλλους

Εφαρμογή "Wilo Assistant" για smartphones

Η εφαρμογή «Wilo Assistant» – Όλος ο κόσμος των αντλιών σε μια εφαρμογή

app video greece web

Η εφαρμογή «Wilo Assistant» σας δίνει πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο των αντλιών υψηλής απόδοσης, κατευθείαν από το iPhone®, το iPad® και το iPod touch®. Η δωρεάν εφαρμογή παρέχει σε μέγεθος τσέπης μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών και λειτουργιών που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο σε γραπτή μορφή ή στο διαδίκτυο. Ως εφαρμογή για κινητά, έχει εύκολο χειρισμό και σας υποστηρίζει κατά το σχεδιασμό, την παροχή συμβουλών στους πελάτες σας και κατά την εγκατάσταση. Θα βρείτε ακόμα σε αυτήν, πολλά ισχυρά επιχειρήματα πώλησης για τα ενεργειακά αποδοτικά, οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα αντλιών θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστού νερού ανακυκλοφορίας.

Απλή πρόσβαση μέσω διαδικτύου ή WLAN

Η εφαρμογή «Wilo Assistant» προσφέρει επίσης στο χρήστη την άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από το προϊόν και την τεχνολογία αντλιών. Η πλειοψηφία αυτών των πληροφοριών είναι διαθέσιμη ακόμα και όταν η συσκευή βρίσκεται εκτός σύνδεσης. Έτσι ο χρήστης δεν καταναλώνει μονάδες για λήψη δεδομένων και είναι ανεξάρτητος από τις συνθήκες λήψης στο μέρος χρήσης.

Διαθέσιμες λειτουργίες στην εφαρμογή «Wilo Assistant»:

 • Διαδραστικός οδηγός αντικατάστασης για αντλίες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης: Δώστε απλά το όνομα της παλιάς αντλίας προς αντικατάσταση και θα εμφανιστεί αμέσως η κατάλληλη αντλία υψηλής απόδοσης που συνιστά η Wilo. Εδώ λαμβάνονται υπόψη χιλιάδες συνήθεις παλιές αντλίες με έτος κατασκευής από το 1975.
 • Υπολογιστής εξοικονόμησης: Υπολογίζει τη δυνατότητα εξοικονόμησης ρεύματος και εκπομπών CO2 κατά τη χρήση μιας αντλίας Wilo υψηλής απόδοσης σε σύγκριση με ένα συμβατικό κυκλοφορητή.
 • Συνοπτικός κατάλογος υδρολίπαντων αντλιών: Προβολή της περιγραφής καταλόγου για υδρολίπαντες αντλίες Wilo.
 • Διαστασιολόγηση αντλιών: Προδιαγράφοντας το επιθυμητό σημείο λειτουργίας της αντλίας (παροχή Q σε m³/h και μανομετρικό ύψος H σε m) ο διακομιστής της Wilo αναλαμβάνει τη διαστασιολόγηση της αντλίας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σας προτείνει την κατάλληλη αντλία Wilo.
 • Αναζήτηση προϊόντων Wilo: Μέσω της αναζήτησης προϊόντων της Wilo καταλήγετε κατευθείαν στην αντίστοιχη περιγραφή της κατασκευαστικής σειράς, εφόσον δώσετε το όνομα του προϊόντος ή τον κωδικό του.
 • Βασικές αρχές της τεχνολογίας αντλιών: Συνοπτική παρουσίαση των βασικών στοιχείων των αντλιών θέρμανσης.
 • Tips & Tricks: Συμβουλές και μυστικά για τη βελτιστοποίηση των συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού ανακυκλοφορίας.
 • Φακός τσέπης: Η λυχνία LED μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί! Σε παλαιότερα μοντέλα η οθόνη του iPhone ανάβει σε λευκό χρώμα.
 • Μετατροπέας μονάδων: Μετατροπή των σημαντικότερων φυσικών μονάδων.
 • Νέα: Επίκαιρες πληροφορίες για εξειδικευμένους τεχνικούς και μελετητές τεχνικού εξοπλισμού κτιρίων.
 • Επικοινωνία: Για γρήγορη επικοινωνία με τον αρμόδιο εξυπηρέτησης πελατών στην Wilo.
Κοινοποίηση σε άλλους

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Είμαστε στη διάθεση σας για τις ερωτήσεις σας. 
Για προσφορές: ask_offer@wilo.gr

 

 

 

T 210 6248300

F 210 6248360

Εφαρμογή "Wilo Assistant"

Pioneering for You